Ytong ceník (cena) 2015,2016

ytong cenik 2015

Přínášíme Vám aktuální ceník stavebních produktů od firmy Ytong. Více již v našem článku Ytong ceník 2015/2016

Ytong ceník 2015/2016

 

Nakupte materiál na stavbu online a ušetřete tisíce – stavba online.cz

Ytong jsou stavební prvky pro stavbu domů. Máme pro Vás aktuální ceník Ytongu. Obsahuje doporučené ceny, takže výsledné ceny se mohou lišit (nahoru i dolu), neboť nebudete nakupovat od výrobce.
Ytong ceník 2015 CZ ke stažení

Jak ušetřit při nákupu Ytongu?

Záleží, jak velké množství Ytongu potřebujete. Pokud chcete jen pár kousků, nemá cenu řešit jednotkovou cenu, kupte na prvním místě a stavte.

Pokud ale plánujete postavit si sami dům, zvažte následující možnosti:
– Pokud jste šikovný a chcete si postavit sám/sama dům, je hloupé nakupovat tvárnice například v supermarketu ( :)) ), kde jsou ceny nejvyšší. Minimálně objeďte několik stavebnin a zjistěte si aktuální ceny.
– Zkuste nakoupit ytong online! Ušetříte tisíce oproti stavebninám: stavba online.cz
– Pokud se Vám chce ušetřit více, zřiďte si živnostenský list, pokud už ho nemáte a jděte do stavebnin vyjednávat o velkoobchodní slevě. Nikdo nemusí vědět, že Ytong je na Váš dům a že to bude jediná stavba na kterou u nich budete nakupovat. – Toto je jedno z nejjednodušších řešení, ušetřit pak můžete 20-30% z ceny.
– Kdo má hodně dobré vyjednávací schopnosti a chuť vyzkoušet vyšší „level“, nechť kontaktuje přímo firmu Ytong s poptávkou na velkoobchodní ceny. Samozřejmě pod záminkou stavby nějakého developerské projektu apod. Fantazii se meze nekladou. Odhadovaná úspora v ceně by mohla být kolem 50%.

Nakupte materiál na stavbu online a ušetřete tisíce – stavba online.cz

Ytong ceník za práci

Cena za práci se pohybuje různě, vše se spíše odvíjí od místa (jiná cena v Praze a někde na horách) a samozřejmě podle toho, zda používáte velké kvádry, zda je pouze rovná zeď nebo komplikované stěny.

Ytong ceník (cena) 2015,2016
4 (80%) 2 votes


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *