Konečně zase dávají můj oblíbený televizní seriál – Vychytávky Ládi Hrušky. V tomto článku jsem sepsal vše důležité – kde najdete poslední díl online, jaké recepty Láďa uvařil a kde se vůbec vychytávky vysílají.
Vychytávky Ládi Hrušky kdy se vysílají
Pořad je vysílán každý týden v neděli na televizi Prima ve 12:40. Opakování pak je na Prima Max v 19:20 také v neděli.
Recepty Ládi Hrušky – jeho kuchařky za nejlepší ceny
Vybral jsem pro Vás 2 kuchařky od Ládi Hrušky, koukněte na Heureku a objednejte tu nejlevnější!
Vychytávky Ládi Hrušky poslední díl
Poslední díl Vychytávek Ládi Hrušky mužete sledovat online zdarma zde.
Vychytávky Ládi Hrušky recepty
Některé recepty z vychytávek mužete vidět v bonusech zde Některé recepty si budete muset najít v normálních dílech, většinou nakonci.
Láďa Hruška životopis – Ladislav Hruška
Původním vzděláním učitel se zaměřením na chemii a biologii. Už během studií na pedagogické fakultě získával první zkušenosti jako redaktor v regionálním tisku. Po absolutoriu se rozhodl alespoň chvíli své zaměření uplatnit ve škole a dva roky vyučoval na škole v Městci Králové. V roce 1998 zaměstnání učitele opustil a přijal pozici reportéra v Nymburském deníku. V dalších letech postupně pracoval pro Český rozhlas, Frekvenci 1 a od roku 2007 pro TV Prima.
V roce 2012 nastoupil do TV Nova, kde se přes pozici terénního zpravodaje dostal k funkci „potravinového inspektora“. Z toho na pokyn vedení televize časem vznikl kulinářský experimentátor, který přímo v rámci zpravodajství zkoušel vařit z levných receptů, které na jeho výzvu začali do televize posílat diváci. Hruška tyto recepty z levných surovin, někdy i považovaných za potravinový odpad (kůže apod.), propagoval jako „levné a chutné“.Prakticky okamžitě za to začal být kritizován celou řadou dietologů a lékařů.
V únoru 2015 podal na Nově výpověď. Od května 2015 pracuje v bulvárním webu Extra.cz, pro který natáčí videoblog o vaření.
Od srpna 2015 na FTV Prima začal točit pořad Vychytávky Ládi Hrušky, které se vysílají od září 2015.
Zdroj:wikipedia
Dobrý den, nevím, zda píši na správnou adresu, chci poslat recept pro pana Hrušku. Sledoval jsem v neděli pořad Ládi Hrušky, kde uváděl, jak si udělat dobrou škvarkovou pomazánku. Moje žena je také z Moravy a dělá teplou škvarkovou pomazánku.
Jak postupovat při její výrobě. Potřebujete jemně namleté škvarky, hořčici, naložené okurky, cibuli, sůl, mletý pepř a trochu sádla. Na rozehřáté sádlo dáte jemně nakrájenou cibuli a necháte zesklovatět. Potom se na tento základ, dají rozpustit jemně namleté škvarky. Když jsou rozehřáté, tak se přidají jemně nastrouhané okurky, hořčice, sůl a mletý pepř. Promíchá se to a do takto rozehřátých škvarků, se vmíchají syrová vajíčka a to tak, aby se v této hmotě nesrazila, prostě se ztratila (nikdo to nepozná, že tam jsou vajíčka). Takto udělaná hmota se nechá vychladit (já osobně to jím ještě teplé, než jdu na dvě) a potom se maže na chleba. Je to recept od její maminky, která tuto pomazánku dělala po zabíjačce.