Vychytávky Ládi Hrušky poslední díl + recepty + kdy se vysílají

Konečně zase dávají můj oblíbený televizní seriál – Vychytávky Ládi Hrušky. V tomto článku jsem sepsal vše důležité – kde najdete poslední díl online, jaké recepty Láďa uvařil a kde se vůbec vychytávky vysílají.

Vychtávky Ládi Hrušky poslední díl + recepty + kdy se vysílají
Vychtávky Ládi Hrušky poslední díl + recepty + kdy se vysílají

Vychytávky Ládi Hrušky kdy se vysílají

Pořad je vysílán každý týden v neděli na televizi Prima ve 12:40. Opakování pak je na Prima Max v 19:20 také v neděli.

Recepty Ládi Hrušky – jeho kuchařky za nejlepší ceny

Vybral jsem pro Vás 2 kuchařky od Ládi Hrušky, koukněte na Heureku a objednejte tu nejlevnější!

Vychytávky Ládi Hrušky poslední díl

Poslední díl Vychytávek Ládi Hrušky mužete sledovat online zdarma zde.

Vychytávky Ládi Hrušky recepty

Některé recepty z vychytávek mužete vidět v bonusech zde Některé recepty si budete muset najít v normálních dílech, většinou nakonci.

Láďa Hruška životopis – Ladislav Hruška

Původním vzděláním učitel se zaměřením na chemii a biologii. Už během studií na pedagogické fakultě získával první zkušenosti jako redaktor v regionálním tisku. Po absolutoriu se rozhodl alespoň chvíli své zaměření uplatnit ve škole a dva roky vyučoval na škole v Městci Králové. V roce 1998 zaměstnání učitele opustil a přijal pozici reportéra v Nymburském deníku. V dalších letech postupně pracoval pro Český rozhlas, Frekvenci 1 a od roku 2007 pro TV Prima.

V roce 2012 nastoupil do TV Nova, kde se přes pozici terénního zpravodaje dostal k funkci „potravinového inspektora“. Z toho na pokyn vedení televize časem vznikl kulinářský experimentátor, který přímo v rámci zpravodajství zkoušel vařit z levných receptů, které na jeho výzvu začali do televize posílat diváci. Hruška tyto recepty z levných surovin, někdy i považovaných za potravinový odpad (kůže apod.), propagoval jako „levné a chutné“.Prakticky okamžitě za to začal být kritizován celou řadou dietologů a lékařů.

V únoru 2015 podal na Nově výpověď. Od května 2015 pracuje v bulvárním webu Extra.cz, pro který natáčí videoblog o vaření.

Od srpna 2015 na FTV Prima začal točit pořad Vychytávky Ládi Hrušky, které se vysílají od září 2015.

Zdroj:wikipedia

iprima www vychytávky ládi hrušky cz



1komentářů u “Vychytávky Ládi Hrušky poslední díl + recepty + kdy se vysílají”

  1. Dobrý den, nevím, zda píši na správnou adresu, chci poslat recept pro pana Hrušku. Sledoval jsem v neděli pořad Ládi Hrušky, kde uváděl, jak si udělat dobrou škvarkovou pomazánku. Moje žena je také z Moravy a dělá teplou škvarkovou pomazánku.
    Jak postupovat při její výrobě. Potřebujete jemně namleté škvarky, hořčici, naložené okurky, cibuli, sůl, mletý pepř a trochu sádla. Na rozehřáté sádlo dáte jemně nakrájenou cibuli a necháte zesklovatět. Potom se na tento základ, dají rozpustit jemně namleté škvarky. Když jsou rozehřáté, tak se přidají jemně nastrouhané okurky, hořčice, sůl a mletý pepř. Promíchá se to a do takto rozehřátých škvarků, se vmíchají syrová vajíčka a to tak, aby se v této hmotě nesrazila, prostě se ztratila (nikdo to nepozná, že tam jsou vajíčka). Takto udělaná hmota se nechá vychladit (já osobně to jím ještě teplé, než jdu na dvě) a potom se maže na chleba. Je to recept od její maminky, která tuto pomazánku dělala po zabíjačce.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *